MAANRAKENTAMISTA VANKALLA POHJALLA

Piha- ja maanrakennus Koski Oy

Piha- ja maanrakennus Koski Oy on piha- ja pohjarakentamiseen erikoistunut ammattilainen, joka toteuttaa kokeneesti monipuoliset maanrakennustyöt pienemmistä kaivuutöistä mittaviin pohjarakennushankkeisiin. 

Huippuammattitaitoisen henkilöstömme ja modernin konekantamme ansiosta toteutamme asiantuntevasti kaikki uudis- ja saneerauskohteiden maanrakennustyöt louhinnasta maansiirtoon ja salaojista viheralueiden viimeistelyyn. Osaamiseemme luottavat Pirkanmaalla niin rakennusliikkeet, taloyhtiöt kuin yksityisasiakkaat.

Piharakentaminen

Tarjoamme myös kaikki piharakentamiseen liittyvät maanrakennustyöt ja monipuoliset viherrakentamisen palvelut taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja yksityisasiakkaille. Toteutamme piharakentamista aina suunnittelusta viimeistelyyn, ja palveluihimme kuuluvat niin pihan perustustyöt, nurmikot, kiveykset kuin asfaltoinnit.  

Maanrakennus

Valitse maanrakennustöihin kumppaniksi kokenut ammattilainen. Piha- ja maanrakennus Koski toteuttaa kokeneesti monipuoliset maanrakennustyöt pohjista massanvaihtoihin ja kunnallisteknisistä töistä kaapeleiden kaivuuseen. Kohteemme vaihtelevat pienistä yksityispihoista kerrostalojen kokonaisurakointiin.

Kuljetuspalvelut

Erilaiset kuljetuspalvelut kuuluvat palveluvalikoimaamme. Tarjoamme kuljetuspalveluita esimerkiksi maa-ainekuljetuksille, vaihtolavoille, lavettikuljetuksille ja toimitamme suursäkkejä suoraan kotiin.

Purkuytyöt

Tarjoamme monipuolisia purkutöitä niin pienempiin kuin suurempiinkin purkuprojekteihin. Meillä on käytössämme laaja valikoima erikoistyökaluja ja -tekniikoita, jotka mahdollistavat tehokkaan purkamisen.

MAANRAKENTAMISTA VANKALLA POHJALLA

Tutustu valmiisiin kohteisiimme

Olemme toteuttaneet lukuisia eri kokoisia maanrakennusprojekteja Pirkanmaan alueella. Voit tutustua työmme jälkeen referensseissä.

Omalla nykyaikaisella ja monipuolisella kalustollamme hoituvat varmoin ottein pienet ja suuret työmaat.

Yritys

Keitä me olemme?

Piha- ja maanrakennus Koski on nokialainen maanrakentamisen ja -siirron moniosaaja. Henkilöstömme koostuu kymmenestä viher- ja pohjarakentamisen kokeneesta ammattilaisesta – kaivinkoneenkuljettajista, perämiehistä ja kuorma-autonkuljettajista, jotka työskentelevät erilaisten maarakennusprojektien parissa ympäri Pirkanmaata.

Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja tekemisen meiningillä. Laatumme syntyy ammattitaidosta ja yli 15 vuoden kokemuksesta, mikä näkyy myös erinomaisessa asiakastyytyväisyydessämme.

Meille on tärkeää pitää kiinni sovitusta sekä lunastaa asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme odotukset. Mielellään jopa ylittää ne. Luotettavuus, läpinäkyvyys ja palvelualttius ovatkin arvoja, jotka ohjaavat työtämme jokaisessa urakassa.