Kaikkea kylmätekniikasta jo 30 vuotta

Laadukas kylmätekniikka Turun seudulle

Kysy lisää

Turun Kylmätekniikka Oy myy, asentaa ja huoltaa erilaiset kylmälaitteet ilma- ja maalämpöpumpuista veneiden kylmälaitteisiin Turun seudulla. Jos etsit kylmätekniikan monipuolista ja kokenutta asiantuntijaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Nibe valtuutettu huoltoliike logo

Toimiva kylmälaitetekniikka yksityisille ja yrityksille

Kaipaako kotisi kylmätekniikka uusimista tai etsitkö asiantuntevaa kylmälaitteiden asentajaa yrityksesi tarpeisiin? Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä kattavasti kylmätekniikan alalla. Olemme erikoistuneet muun muassa teollisuuden kylmälaitteiden asennuksiin ja huoltoihin. Lisäksi saat kauttamme muun muassa veneiden kylmälaitteet, ilma- ja maalämpöpumput sekä muut kotitalouksien kylmälaitteet. Huollamme vahvalla kokemuksella ilmalämpöpumput laidasta laitaan.

Voit ottaa meihin yhteyttä sekä suomeksi että ruotsiksi – palvelemme sujuvasti kummallakin kielellä. Palvelualueemme kattaa Turun lähialueineen. Työskentelemme mielellämme esimerkiksi Turun saaristossa – laitamme veneesi kylmälaitteet kuntoon sujuvasti ja luotettavasti.

Räätälöityä kylmätekniikkaa teollisuudelle

Hoidamme sekä suuret että pienet kylmätekniikan asennustyöt asiakkaan tarpeiden mukaan. Mittavimmillaan hoidamme räätälöityjen kylmälaitosten asennuksia esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin.

Yksilöllisesti suunniteltu ja oikein asennettu laadukas kylmätekniikka on satsaus, joka kannattaa pidemmän päälle. Toteutamme ammattitaidolla ympäristö- ja käyttäjäystävälliset kylmätekniikkajärjestelmät yrityksille laidasta laitaan.

 

Ota yhteyttä, niin autamme hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen kylmätekniikan suunnittelussa, asentamisessa ja tarpeen mukaan myös huollossa.

Lue lisää

Lämpötila kohdilleen kylmätekniikan asiantuntijan avulla

Laatukuvake

Laadukkaat ja nopeat huollot

Huollamme kylmälaitteet laidasta laitaan. Olemme NIBE-valtuutettu huoltofirma, ja olemme tehneet yhteistyötä tämän pohjoismaisen merkin kanssa jo yli 30 vuotta.

Palvelukuvake

Palvelut myös ruotsiksi

Palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti ja kattavasti kahdella kielellä – suomeksi ja ruotsiksi. Vi tjänar också på svenska!

Kylmälaitekuvake

Vankka kokemus kylmälaitteista

Vuodesta 1994 alkaen palvellut yrityksemme on kerryttänyt valtavan tietotaidon kylmätekniikan alalta. Voit luottaa osaamiseemme haastavissakin asennuksissa ja huolloissa.

Viilennys tarpeen? Pyydä tarjous jo tänään!

Kaipaatko pikaisesti viilennystä kotiisi, mökille tai vaikkapa veneeseesi? Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous kylmätekniikasta – esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennus tai huolto voi onnistua tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla.

 

Jos et ole varma, mikä laite sopii parhaiten tarpeisiisi, ei hätää – me autamme kylmätekniikan valinnassa pitkällä kokemuksella. Annamme hinta-arviot erilaisista vaihtoehdoista ripeästi ja hoidamme asennuksen täsmällisesti sovitussa aikataulussa.

 

Yrityksessämme sinua palvelevat kokeneet kylmätekniikan asiantuntijat, joten älä epäröi ottaa yhteyttä Turun seudulla palvelevaan tiimiimme!

Ajankohtaista

Kurkkaa tästä tarjoukset, uutiset ja muuta ajankohtaista alaltamme!

Päivitämme sivustoamme, maltathan hetken.