SÄHKÖASENNUKSET SALAMANNOPEASTI

Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella

Palvelumme

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin sähköasennukset. Palveluihimme kuuluu mm. sähkösuunnittelu, sähköasennukset, ilmalämpöpumppuasennukset ja aurinkosähköasennukset.

On kyse sitten pistorasian asennuksesta tai sähköauton laturien asennuksesta me hoidamme sähkötyöt.

Toimimme pääosin seuraavilla alueilla Naantali, Rymättylä, Raisio, Masku, Kaarina, Turku sekä muillakin Varsinais-Suomen alueilla.

Onko vintti pimeänä?

Ei hätää. Kun Salamasähkö välähtää paikalle, voit luottaa, että sähköongelmat ratkaistaan nopeasti ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä pieni huolenaihe tai suuri projekti, me valaisemme tilasi ja tuomme turvallisuuden takaisin kotiisi.

Naantalista Kaarinaan, Raisiosta Turkuun, ja koko Varsinais-Suomen alueella – Salamasähkö on paikallinen kumppanisi kaikissa sähköasennuksissa. Meiltä saat monipuoliset sähköpalvelut niin kotiin kuin yritykseenkin, aina energiatehokkaista valaistusratkaisuista vaativiin sähköasennuksiin.

Älä jätä sähköasioita sattuman varaan. Ota yhteyttä Salamasähköön jo tänään, ja tehdään yhdessä kotistasi valoisampi ja turvallisempi paikka. Me olemme täällä sinua varten – nopeasti ja luotettavasti.

Yhteistyökumppanit

Pyydä Tarjous

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tarpeestanne!