PORI ENERGIA

uudistuvia ja kestäviä energiaratkaisuja
porin alueella
 
Ota yhteyttä

 

Kuinka voimme auttaa sinua?

Sähkönsiirto 

Pori Energia Sähköverkot Oy vastaa yli 50 000 verkon käyttäjän sähkönsiirrosta ja jakelusta Porin alueella.

 

Tiedotamme mikäli sähköverkostossa ilmenee katkoja.

Ottamalla käyttöön Häirioviestipalvelun - saat sähkökatkon sattuessa tiedon välittömästi puhelimeesi ja sähköpostiisi. 

 

Tee ilmoitus sähkönjakelun häiriöstä, joka ei näy häiriö- tai keskeytyskartalla.

02 633 1161  (24 h/vrk)

 

 

Häiriöviestipalvelu

 

Häiriökartta - sähköverkko

 

Lue lisää sähkönsiirrosta

 

Sähköpula - kysymyksiä ja vastauksia

kaukolämpö ja
kaukojäähdytys

Kaukolämpö on paikallinen, vaivaton ja ekologinen valinta. Tarjoamme lisäksi kaukojäähdytystä yhtiömuotoisiin asuin- ja liikekiinteistöihin.

 

Täältä löydät tarjoamamme kaukolämpö- ja jäähdytys -palvelut niin taloyhtiöille, liikekiinteistöille  kuin kotitalouksillekin.

 

Tiedotamme mikäli lämmitys- ja jäähdytysverkossa ilmenee katkoja. Tee ilmoitus lämmönjakelun häiriöstä, joka ei näy häiriö- tai keskeytyskartalla.

02 621 2371  (24 h/vrk)

 

Tutustu kaukolämpöön ->

 

Kaukolämpö taloyhtiöille

 

Kaukolämpö yrityksille

 

Kaukolämpö kotitalouksille

 

Kaukojäähdytys

 

Keskeytyskartta Kaukolämpö

sähköinen asiointi

Wattivahti -palvelussa voit tarkastella sähkönkulutustasi, -tuotantoasi ja voimassa olevia sopimuksiasi sekä tilata häiriötiedotteen tai muokata omia tietojasi. Palvelu on sekä henkilöasiakkaiden, että yritysten käytössä.

 

Kaukoline on Pori Energian kaukolämmön asiakkaiden, sähköinen asiointipalvelu. Palvelussamme voit tarkkailla lämmönkulutustasi, muuttaa yhteystietojasi sekä selailla laskutietojasi.

 

Wattivahti

 

Kaukoline

 

Asiakaspalvelu

 

 

 

Tuulivoimapalvelut

Tuulia Energy Oy on uusi Pori Energian 100 % omistama tuulivoimapalveluita tarjoava yhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa tuulivoiman asiantuntijapalveluiden sekä käyttöön ja kunnossapitoon liittyvissä palveluissa. 

 

Lue lisää

Pori Energia Oy - kaukolämpöä, kaukojäähdytystä ja sähkönsiirtoa luotettavasti ja ympäristöä kunnioittaen

 

Pori Energia sai alkunsa vuonna 1897, kun Otto Wilhelm Backman teki sopimuksen Porin kaupungin kanssa katuvalaistuksesta. 15.8.1898 sähkövalaistus syttyikin Porin kaduille, Suomen toisena sähkölamppuna. Pori Energian voidaan katsoa lähteneen syntymään tuosta elokuisesta hetkestä. Kaukolämpötoiminta aloitettiin 1969, nyt yli 120 vuotta myöhemmin yli 50 prosenttia porilaisista asuu Pori Energian tuottamalla kaukolämmöllä lämmitetyissä kerros-, rivi-, tai omakotitaloissa. 

 

Vahvalla ammattitaidolla, jatkuvalla kehityksellä ja nykyaikaisella teknologialle huolehdimme, että lämpö ja sähkö virtaavat kotiisi ja liikekiinteistöösi 99,9% toimitusvarmuudella. Vuoden jokaisena päivänä.

 

Pori Energian oma energiantuotanto perustuu pääosin sähkön ja lämmön yhteistuotantoon. Tuotantomme on jo tällä hetkellä 75 prosenttisesti hiilidioksidivapaata ja tavoitteenamme on, että vuoden 2023 aikana tuotantomme on 90 prosenttisesti hiilidioksidivapaata. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon vaikutukset ympäröivään luontoon ja kehitämme ympäristöhaittoja vähentäviä toimenpiteitä jatkuvan parantamisen periaatteella. Meiltä voit valita kaukolämmön myös Täysvihreätakuulla, jolloin lämpösi on täysin päästötöntä. Lämmön lisäksi tarjoamme yhtiömuotoisiin asuin- ja liikekiinteistöihin myös kaukojäähdytystä.

 

Pyrimme tekemään jatkuvasti parempia valintoja, luomaan parempia asumisolosuhteita, ja parempia työpaikkoja - tule sinäkin mukaan, niin luodaan yhdessä parempaa elämää.

 

 

Kaukolämmön päästölaskuri

Kaukolämmön päästölaskurista näet ja voit vertailla haluamasi kaukolämpöyhtiön tai kunnan hiilidioksidipäästöjä sekä laskea omat hiilidioksidipäästösi.

 

Laske lämmityksesi päästöt

 

 

 

Sinustako energinen porilainen?

 

Pori Energia on kestävän kehityksen, jatkuvan kehittymisen ja monien mahdollisuuksien työpaikka. Tarjoamme monipuolisesti tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Meille on tärkeää, että sinä työntekijänä voit hyvin ja viihdyt työssäsi - siksi tarjoammekin edellytykset tehdä merkityksellistä työtä hyvissä olosuhteissa, mahdollisuuden oppia, kehittyä ja edetä urallasi sekä tietysti lukuisat edut - joiden avulla virkistyt myös vapaa-ajalla.

 

Katso avoimet työpaikat, ja tule kanssamme Porin huipputiimiin!

 

Avoimet työpaikat

 

Tutustu Porilaisiin

 

 

 

 

 

PORI ENERGIA SOMESSA